Tisztelt Tagszervezetek!

A Magyar Hallássérültek Sportszövetsége elnökségének határozata alapján az MHSSZ 2023. évi rendes és egyben tisztújító közgyűlésének időpontja 2023. május 16., határozatképtelenség esetén 2023. május 19.

A meghívót később küldjük ki a tagszervezeteknek.

A Magyar Hallássérültek Sportszövetsége elnöksége az Alapszabálynak megfelelően megválasztotta a Jelölő Bizottság tagjait. A tagok maguk közül Urr Anitát, a Magyar Paralimpiai Bizottság főtitkárát jelölték a bizottság elnökének.

A Jelölő Bizottság az Alapszabály és a Választási Szabályzat szerint eljárva felhívást tett közzé és elküldte minden tagszervezetnek.

Választási Szabályzat 2.5.1. pontja:
“A Jelölő Bizottság a megválasztását követő 10 napon belül felhívja az MHSSZ tagszervezeteit, hogy ajánlásaikat, jelölésüket a Jelölő Bizottsághoz juttassák el. A felhívásnak tartalmaznia kell, hogy az MHSSZ mely vezető tisztségviselőinek személyére lehet jelölést leadni, valamint a tisztújító Közgyűlés előrelátható időpontját.”

A tisztújítással kapcsolatban a Jelölő Bizottság felhívását tesszük közzé. Elnöki, alelnöki, elnökségi tagsági, Felügyelő Bizottság elnöki és tagsági tisztségekre várjuk a jelöléseket.